Zepter International KD d.o.o. Kozarska Dubica, članica Zepter Group, otvara hotel modernog sadržaja na atraktivnoj lokaciji u centru Kozarske Dubice, na obali rijeke Une, uz granični prelaz sa Hrvatskom. Objekat je u završnoj fazi izgradnje i zauzima 3.500 m2 luksuzno uređenog prostora.

Imajući u vidu predviđene kapacitete, objekat ispunjava uslove koji su propisani za hotel sa četiri zvjezdice. Vrijednost investicije je 10 miliona KM.

Smještaj hotela: Hotel raspolaže sa kapacitetom noćenja za 50 osoba. Ugodan smještaj gosti će potražiti u 18 dvokrevetnih i jednokrevetnih soba, od kojih je 5 apartmanskih. Sve sobe su u cjelosti opremljene i raspolažu svim potrebnim pogodnostima – kupatilima, klimatizacijom, kuhinjskom opremom, telefonom, TV-SAT i pristupom internetu. Gostima će biti na raspolaganju i 3 lux apartmana.

Sadržaj hotela: restoran, poslastičarnica, kafe picerija, diskoteka, bogato opremljen wellness i spa centar, kozmetički salon, frizerski salon, teretana i dvije kongresne dvorane sa kapacitetom od 200 i 50 mjesta.

Restoran hotela, pored kulinarskih usluga i udobnog enterijera sa kapacitetom od 100 mjesta, ima i prostranu, prijatnu restoransku terasu od 100 mjesta. Pored ove terase, gosti će moći da se opuste i na velikoj dvoetažnoj terasi u prizemlju, koja raspolaže sa kapacitetom od 300 mjesta i nudi prijatan pogled na rijeku Unu.

Svečano otvaranje hotela planirano je u julu 2010. god.

Pozivamo sve zainteresovane kadrove iz oblasti hotelijerstva i ugostiteljstva da dostave biografiju za posao i postanu dio Zepter tima uspješnih ljudi.

Prijave sa biografijom (CV) dostaviti na adresu:

„Zepter International KD“ d.o.o.
Cvijićeva bb, 79240 Kozarska Dubica
ili na e-mail: mainoffice@zepter.ba